Prijatelj gozda

Srečanja za veščino PRIJATELJ GOZDA so nastala v okviru programa na daljavo.

PRIMER 1

PRIMER 2

PRIMER 3

PRIMER 4

Veščina PRIJATELJ GOZDA.pdf

Obvestilo za starše in otroke

VEŠČINA PRIJATELJ GOZDA

MČ-ji!

Ta čas boste lahko izkoristili, da opravite veščino PRIJATELJA GOZDA, ki smo jo pridno opravljali že med letom v sklopu tedenskih vodovih srečanj.

Kriteriji za pridobitev veščine Prijatelj gozda:

- izdelati dokument drevesne vrste,

- spoznati gozdne živali,

- najti gozdne zaklade,

- dešifrirati gozdno uganko,

- ustvariti strip,

- dopolniti sliko desetletnih sprememb.

Kako do veščine?

Za pridobitev veščine morate opraviti 5 od 6 zgoraj opredeljenih nalog (bodite pozorni na to, ali ste prvi 2 nalogi opravili ali ne. V primeru, da nalogi še niste opravili, pa bi jih radi, so spodaj navodila tudi zanje).

V PRIPONKI so natančna navodila, kako dosežete vse kriterije. Pri opisu nalog so podani tudi primeri za boljše razumevanje, ki jih ne smete uporabiti. Ko posamezno nalogo opravite, vam ostane samo še, da mi jo poslikate/skenirate in pošljete na mail (anja.sarjanovic@gmail.com) – za pomoč bi prosila starše - in jaz bom vse zabeležila in vas obvestila takoj, ko vam uspe pridobiti veščino!

Časa imate 2. tedna, torej je skrajni rok za oddajo nalog nedelja, 12. april 2020. Zelo vas pogrešam in upam, da se kaj kmalu vidimo :)

Prosim, da mi potrdite, da ste obvestilo prejeli. Če potrebujete kakršnekoli dodatne informacije, mi pišete (na voljo sem vam tako na G-mailu, kot tudi na telefonski številki 064 157 093).

Upam, da se dobro držite in uživate vsak dan na svoj način,

Vodnik